Skip to content

Impactstrategie

In een wereld die geconfronteerd wordt met steeds complexere maatschappelijke uitdagingen, is het belangrijk om als organisatie je verantwoordelijkheid te nemen en een positieve impact te creëren. De invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) benadrukt het groeiende belang van transparantie en verantwoording in duurzaamheidsinspanningen. Met een doordachte impactstrategie kun je niet alleen voldoen aan deze nieuwe standaarden, maar ook jouw ambities waarmaken en een duurzame bijdrage leveren aan een betere wereld. Bij Het Marketingteam helpen we je graag om een impactstrategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw organisatie en doelstellingen, en die verder gaat dan de CSRD, om echte verandering te bewerkstelligen.

Whitepaper

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt transformeren met een krachtige maatschappelijke impactstrategie? Onze whitepaper biedt diepgaand inzicht in het ontwikkelen van strategieën die verder gaan dan alleen voldoen aan de regelgeving van de CSRD.

Gratis

Workshop

Op vrijdagochtend 13 september organiseren we een workshop over het ontwikkelen van een maatschappelijke impactstrategie. Leer hoe je een positieve impact maakt op de wereld én je bedrijf versterkt. Ontdek hoe je voldoet aan de CSRD én verder gaat!

€ 249

Adviestraject

Flexibel adviestraject dat modulair is opgezet, zodat je precies die onderdelen kunt kiezen die voor jouw organisatie relevant zijn. Ons advies kan variëren van ontwikkeling van strategieën voor duurzaamheid tot het integreren van impactstrategieën in de bedrijfsvoering.

Vanaf € 2.999

RegioBank

Inspirerende klantcase over maatschappelijke impact

Bij Het Marketingteam streven we ernaar om impactvolle marketingstrategieën te creëren, die niet enkel gericht zijn op commercieel succes, maar ook op maatschappelijke betrokkenheid. Onze klantcase met RegioBank (onderdeel van de Volksbank) illustreert op welke manier we dit in de praktijk hebben gebracht. Lees meer.

Back To Top