Skip to content

Marketingexpert op verschillende vakgebieden

Wij staan voor je klaar op verschillende expertises binnen de markting. Dat doen we zelf en waar nodig of gewenst, schakelen we met onze associates voor nog meer specialistische kennis. Het Marketingteam staat voor je klaar!

Marketingstrategie

We helpen je graag met strategische marketing vraagstukken. Denk daarbij aan identiteit. Waarom besta je? Wie ben je als organisatie? Waarom willen mensen bij je werken en waarom willen mensen of andere bedrijven klant bij je zijn? Waar ligt je kracht, wat is je DNA? Maar denk ook aan veranderingen in de markt of in je eigen organisatie. Passen de visie en missie nog bij de huidige markt? Is het propositie-palet nog op orde? En klopt de gekozen doelgroep nog bij je organisatie?

Propositie ontwikkeling

Propositie ontwikkeling is onze core. We werken graag met je samen om nieuwe proposities te ontwikkelen die passen bij je merk en organisatie, maar die zeker ook aansluiten op de behoeften van de doelgroep en markt. Proposities vormen je totale aanbod. Het kunnen producten zijn, maar ook diensten.

Interim marketing

Onze interim marketing- en communicatieexperts, brengen tijdelijke versterking en deskundigheid naar organisaties, waardoor ze strategische marketingdoelen effectief kunnen realiseren. Met een bewezen staat van dienst in uiteenlopende sectoren.

Positionering

De positionering van je merk is belangrijk voor alle uitingen die je doet. Wij kijken samen naar je merk. Wie wil je zijn, hoe wil je dat anderen je zien? Waar sta je voor, en wat zijn je kernwaarden en merkbeloften? Als dat goed staat, kan je verder werken aan je merk door alle communicatie en proposities hierop aan te laten sluiten.

Impactstrategie

Wij helpen je met het opstellen van een impactstrategie. Dit is het plan van een organisatie om positieve verandering te creëren op maatschappelijk gebied, naast het behalen van (commercieel) succes. Het is een gestructureerde aanpak om een ​​duurzame en positieve impact te realiseren, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van verschillende belanghebbenden.

HMT Academy

Onze Academy is een dynamische bron van continue groei en ontwikkeling voor marketingprofessionals. Met aangepaste trainingen, workshops en inspiratiesessies over propositieontwikkeling, klantreizen, positionering, maatschappelijke impactstrategie brengen we de nieuwste marketingtrends, strategieën en praktische vaardigheden naar voren, waardoor marketeers hun kennis en impact kunnen vergroten.

Marketing op maat

Ben je op zoek naar een marketingstrategie op maat? Dan helpen wij jou graag!

Methodes

Bij het uitwerken van de strategieën gebruiken we verschillende methodes. Waar nodig passen we maatwerk toe. Onze ervaring is dat we hierdoor altijd het gewenste resultaat bereiken.

wij werken voor:

Back To Top