wij zijn Het Marketingteam

Het bureau dat organisaties helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van proposities. ​Dit doen we onder meer door
samen met jou te werken aan concrete, implementeerbare oplossingen. Altijd vanuit de organisatie met de klant voorop. En we brengen onze jarenlange ervaring, veel energie en vrouwelijke gut-feeling mee om er een creatieve buiging aan te geven. Door slim en praktisch te denken. Wil je meer weten over onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op.

Expert in propositie ontwikkeling, (service) design thinking, customer journey,
insight onderzoek en interim bemiddeling.

cases

de Volksbank

Ontwikkeling van een nieuwe dienst om te besparen op vaste lasten. Door Insightsen Customer Journeyin kaart te brengen is de (online) Bespaarexpert ontwikkeld  waarbij klanten vast lasten kunnen besparen door te vergelijken en over te stappen.

WNF

De ontwikkeling en implementatie van een nieuwe leadstrategie en bijbehorende activatiecampagne #ProtectTigersmet uniek ontworpen design T-shirt van Bas Kosters.

KNHB

Ontwikkeling van een Multisport-propositie voor 5/6 jarigen met als doel de breed motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Resultaat: www.trixxs.nl

Erik Poel, Algemeen Directeur KNLTB over Het Marketingteam:

“Met de expertise van Het Marketingteam zijn we er in geslaagd om voor een aantal van onze doelgroepen, zeer gerichte proposities te ontwikkelen. Door eerst in direct contact met de klanten de wensen en behoeften duidelijk te krijgen, spelen deze nieuwe proposities nu een belangrijke rol in het verder optimaliseren van onze dienstverlening.”

hetmarketingteam.com buiten in de zon

contact

We vinden het leuk om met je af te spreken.
Bel of mail voor een afspraak.

Cathalijne Meijer

Partner | Marketingstrateeg

Expert in propositieontwikkeling én implementatie o.a. voor de KNLTB, NOC*NSF, SNS en DELA. Ervaren interim marketeer en interim bemiddeling. 

Esther Sanders

Partner | Marketingstrateeg

Expert in Propositieontwikkeling, Design Thinking, Customer Journeys en Klantonderzoek o.a. voor SNS, de Volksbank, Start-up Synergie​

Annemiek Ebskamp

Partner | Marketingstrateeg

Expert op het gebied van propositieontwikkeling, implementatie van proposities en marktbewerking o.a. voor de KNLTB, KNHB, PGGM, NUON en WNF