Skip to content

 

Download onze Whitepaper

Download nu de whitepaper

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt transformeren met een krachtige maatschappelijke impactstrategie? Onze whitepaper biedt diepgaand inzicht in het ontwikkelen van strategieën die verder gaan dan alleen voldoen aan de regelgeving van de CSRD. Ontdek hoe je jouw bedrijfscultuur en waarden kunt integreren in een impactstrategie die authentieke en duurzame verandering stimuleert.

In deze whitepaper leer je:

  • Hoe je ESG-rapportage kunt benutten als een hulpmiddel voor duurzame groei.
  • Hoe je je unieke bedrijfscultuur en waarden kunt integreren in je impactstrategie.
  • Hoe je strategische keuzes kunt maken die de maatschappelijke impact en duurzaamheidsleiderschap van jouw organisatie benadrukken.

Waarom Het Marketingteam?

Bij Het Marketingteam beschikken we over uitgebreide expertise en ervaring die ons in staat stellen om bedrijven te helpen een maatschappelijke impactstrategie te ontwikkelen die verder gaat dan CSRD. Onze kennis is niet alleen gebaseerd op theorie, maar ook op praktische toepassingen en samenwerkingen met prominente organisaties. Een voorbeeld hiervan is onze succesvolle samenwerking met RegioBank, waar we een strategie hebben ontwikkeld die zowel commercieel succes bevordert als een aanzienlijke positieve impact op de gemeenschap heeft. Door onze ervaringen met dergelijke projecten, en onze diepgaande kennis van maatschappelijke impact, zijn wij een betrouwbare partner voor organisaties die streven naar het maken van een werkelijk verschil in de maatschappij.

Impact
RegioBank

Inspirerende klantcase over maatschappelijke impact

Bij Het Marketingteam streven we ernaar om impactvolle marketingstrategieën te creëren, die niet enkel gericht zijn op commercieel succes, maar ook op maatschappelijke betrokkenheid. Onze klantcase met RegioBank (onderdeel van de Volksbank) illustreert op welke manier we dit in de praktijk hebben gebracht. Lees meer.

Back To Top