expert in

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Propositie ontwikkeling, service design en design thinking. Customer journey, merkstrategie en interim marketing en communicatie. 

 

We denken graag met je mee waarbij de klant centraal staat en de oplossing voorop. Wij adviseren uitsluitend implementeerbare oplossingen en helpen je daarbij.

 

propositie ontwikkeling

Samen bedenken we nieuwe producten en diensten. We gebruiken hiervoor hedendaagse technieken zoals Design Thinking, Design Sprints en Prototyping. Maar dat is niet leading.
De Klant staat centraal en de oplossing voorop.

(service) Design Thinking

Met de handige (service) design thinking methode werken we samen met het team van onze klanten aan de ontwikkeling van nieuwe proposities of diensten.

customer journey

Het optimaliseren van je klantprocessen, daar zijn we goed in. Gezamenlijk kijken we naar het Service Design, de klantreis en brengen de touchpoints en verbeterpunten in kaart. 
Snel en concreet. 

merkstrategie

We helpen je bij het maken van keuzes, bij het ontdekken van je merkidentiteit en het vormen van de positionering. Toekomstvast, relevant, onderscheidend en geloofwaardig.

agile jaarplancanvas

Onze klanten helpen met het opstellen, volgen en vervolgen van een Agile Jaarplan. Inclusief de planning om steeds een kwartaal vooruit te werken.
Altijd een goed plan en strakke planning.

interim marketing

Tijdelijk expertise nodig? Of hulp bij een project?
Met onze jarenlange interimervaring kunnen we je snel helpen, voor korte of langere tijd.  Zelf of met interim professionals in (digital)marketing en communicatie.
De beste interimmers met de kracht en
kennis van Het Marketingteam.

contact

We vinden het leuk om met je af te spreken.
Bel of mail voor een afspraak.