Skip to content

In volle vaart vooruit? Ga eerst terug naar de basis

We willen allemaal dolgraag onze organisatiedoelen waarmaken, maar gunnen onszelf (gek genoeg) niet veel tijd om eens écht goed na te denken over hoe we dat het beste kunnen doen. Goed nieuws: een goede marketingstrategie hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Het draait om het maken van zeer gerichte keuzes, die passen bij jouw organisatie.

Een stevig fundament

Dus voordat je enthousiast aan de slag gaat, is het slim terug te gaan naar de kern van jouw organisatie. Wie ben je, en waar wil je ook alweer naartoe? Wat is de Why van jouw organisatie? Passen de visie en missie nog bij de huidige markt? En klopt de gekozen doelgroep nog steeds? Kortom, ga eerst terug naar de basis.

Zo bouw je verder

Sla je bovenstaande stap over? Dan hangt je marketing als los zand aan elkaar. Het teruggrijpen op je missie, visie en organisatiestrategie is essentieel als je vooruit wilt. Want alleen dan ga je met de juiste oplossingen aan de slag en zorg je voor duurzame en consistente waardecreatie voor je klant. Wat op de lange termijn zorgt voor tevreden klanten en medewerkers, en een positief rendement.

Hulp nodig?

Heb je te veel los zand en geen duidelijke lijn in je marketing? Wij helpen je graag met het bouwen van een robuust zandkasteel. En helpen je organisatie graag verder met het ontwikkelen en verbeteren van proposities en positionering. Wil je vrijblijvend bespreken hoe wij jou kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top