Skip to content
Impactstrategie

Impact maken: Hoe Het Marketingteam jou helpt bij het ontwikkelen van maatschappelijke impact

In een wereld waar bedrijven steeds meer kunnen bijdragen aan een betere samenleving, is het ontwikkelen van een maatschappelijke impactstrategie steeds belangrijker. Bij Het Marketingteam begrijpen we dat impact maken verder gaat dan alleen reputatie of imago. Het gaat om daadwerkelijk bijdragen het oplossen van maatschappelijke uitdagingen.

Waarom is een maatschappelijke impactstrategie zo belangrijk? Het stelt bedrijven in staat om waarde te creëren voor alle belanghebbenden, hun bedrijfsdoelen te verwezenlijken én tegelijkertijd een positieve impact te genereren. Het is de perfecte combinatie van zakelijk succes en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Bij Het Marketingteam benutten we de kracht van marketing en gaan we een stap verder door breder te kijken. Onze aanpak begint met het begrijpen van jouw missie, visie en droom. We herformuleren en versterken deze pijlers, zodat ze nauw verbonden zijn met je maatschappelijke impactdoelen. Vervolgens duiken we dieper in de marktfricties en behoeften van je doelgroep. We identificeren kansen en mogelijkheden om impact te maken.

In de fase van strategische impactontwikkeling werken we samen aan het vaststellen van veranderstrategieën die gebaseerd zijn op de maatschappelijke fricties en jouw organisatiedoelen. We creëren propositie-ideeën die zowel je bedrijfsdoelen als je impactdoelen ondersteunen. Daarnaast helpen we je bij het opstellen van meetbare KPI’s (Key Performance Indicators) om de voortgang te monitoren en verantwoording af te leggen.

Wil je ook impact maken? Neem contact op met Het Marketingteam en samen zetten we stappen💪🌍

Back To Top