Skip to content

Blijf je doelgroep boeien met propositie-ontwikkeling!

Blijf je doelgroep boeien met propositie-ontwikkeling!

Waarom? Omdat je op die manier je doelgroep gegrepen houdt, je concurrentie voorblijft en je jouw organisatie kunt laten groeien.

Waarom continu proposities ontwikkelen?
💡 Een geboeide doelgroep: bied je doelgroep steeds weer iets nieuws en spannends, dan blijven ze betrokken en komen ze terug. 👉 Of anders word je al snel saai en gaan ze naar de concurrent, die wél met hun tijd meegaat.
💡 Voorsprong op de concurrentie: blijf je ontwikkelen en innoveer, dan blijf je de concurrentie voor en relevant in de markt. 👉 Zoals die dodo die geen roofdieren had en daardoor lui werd en uiteindelijk uitstierf.
💡 Groei en succes: door voortdurend je proposities te optimaliseren, stimuleer je groei en vergroot je je succeskansen. 👉 Want stilstand is achteruitgang, dat weet toch iedereen?

Het Marketingteam: jouw partner in propositie-ontwikkeling. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van proposities die écht impact maken. We gaan samen met jou op zoek naar de pains en gains van je doelgroep: wat drijft hen, wat hindert hen? We bepalen de ‘job to be done’: wat moet jouw propositie oplossen voor je doelgroep?

Daarnaast bekijken we of de proposities aansluiten bij de kernwaarden van jouw organisatie. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? We zorgen er ook voor dat jouw propositie onderscheidend en concurrerend is. Met een vleugje creativiteit geven we jouw propositie die extra ‘buiging’ die het verschil maakt. We beloven je te verrassen met creatieve ideeën, niet te vervelen met saaie PowerPoints en jargon.

Ben je klaar om je proposities aan te scherpen of door te ontwikkelen? Neem dan contact op met Het Marketingteam. We helpen je graag met het ontwikkelen van proposities die je doelgroep boeien.

Back To Top