Skip to content

Budget over? Wees slim en besteed het dit jaar nog

We zitten alweer in de laatste weken van 2022. Heb jij nog (marketing)budget over, omdat je aan het begin van het jaar iets te ruim hebt gepland en je ook geen onverwachte uitgaven hebt gehad? Dan is het slim om het restantbudget tóch uit te geven. Anders wordt je budget volgend jaar misschien naar beneden bijgesteld. Zonde!

Een goede voorbereiding voor 2023

Waarschijnlijk ben je nog volop bezig met je jaarplan voor het komende jaar. Of misschien heb je die al af. Wil je in 2023 aan de slag met je marketingstrategie, positionering, propositieontwikkeling of customer journey? Koop dan nu alvast je Design Sprint of klantonderzoek in. Dan staat die alvast op het programma voor komend jaar.

Koop uren in met de strippenkaart

Als je nog niet precies weet waar je volgend jaar behoefte aan hebt, dan is de strippenkaart van Het Marketingteam een uitkomst! Want je mag deze strippenkaart inzetten zoals jij wilt. Dat kan bijvoorbeeld aan uren voor klantonderzoek zijn, maar je kan het ook voor losse advies- of interim-uren inzetten. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Meer over onze diensten

Back To Top