Van los zand naar kastelen bouwen

Het marketingteam

Jaarplannen, positionering en (werkgevers)propositieontwikkeling, we zijn er de afgelopen periode druk mee geweest bij verschillende klanten. Leuke intensieve trajecten, waarbij je als opdrachtgever al snel de neiging hebt te verzanden in het vraagstuk en even de context vergeet. 

 

Maar als het nu om jaarplannen gaat, herijking van de strategie of propositieontwikkeling, je moet altijd even terug naar de basis. Waarom doen we dingen die we doen? Wat is ons bestaansrecht? Wat zijn onze ambities? Of te wel: wat is ons missie en visie. Zonder deze stap hangen de oplossingen van vraagstukken als los zand aan elkaar. Het niet teruggrijpen op je missie, visie en strategie is als een zandkasteel zonder water. 

 

Door het vraagstuk te plaatsen binnen de context van de missie en visie weten zowel klanten als medewerkers welke koers je bedrijf vaart. Zo ga je met de juiste oplossingen aan de slag en zorg je voor een duurzame en consistente waardecreatie voor je klant. En dit uit zich weer in tevreden medewerkers, klanten en een positief rendement. 

 

Heb je te veel los zand? Of heb je onvoldoende water om je zandkasteel te bouwen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met de bouw! 

Comments are closed.