Het Marketingteam knallend van start

Het Marketingteam is donderdagavond 9 mei knallend van start gegaan. Dit nieuwe marketingbureau zet zich in voor bedrijven in de financiële en zakelijke dienstverlening en organisaties in goede doelen en sport.

Het bureau bestaat uit Cathalijne Meijer, Esther Sanders en Annemiek Ebskamp. Samen hebben zij ruim 50 jaar ervaring in marketing. Deze kennis willen zij inzetten om een veelzijdigheid aan organisaties te helpen bij allerhande marketingvraagstukken.

 

Jacco Eltingh opende als oud-toptennisser het bureau en gaf nog een paar goede tips mee.

“Om in teamverband succesvol te zijn, moet je altijd duidelijk, direct, kwetsbaar en oprecht zijn”. En dat zit bij deze dames wel goed. Omdat ze al jaren hebben samengewerkt bij verschillende organisaties, zijn ze goed op elkaar ingespeeld, weten ze wat ze aan elkaar hebben. Zo vormen zij met hun verschillende achtergronden een optimaal team.

 

Het team onderscheidt zich van andere bureaus door de pragmatische aanpak (onderzoek, strategie, uitwerking) met implementeerbare oplossingen. Niet hoogdravend, een tikje rebels misschien, maar altijd met de klant voorop en altijd in teamverband.

Meer informatie over Het marketingteam vind je op de website: www.hetmarketingteam.com

 

Meer weten over Het Marketingteam?

Neem contact op met:

Cathalijne Meijer         06 46106979

Esther Sanders             06 16482098

Annemiek Ebskamp    06 16414214

Comments are closed.